Sovrummet behöver innehåll

Jag har ganska länge haft ett sovrum som i princip enbart bestått av en säng och en garderob. Knappast någon inbjudande inramning om man säger så. Jag har haft mina planer och funderingar under en längre tid på att göra något åt det, men har aldrig riktigt kommit till skott. Det har helt enkelt fungerat som det har varit, men jag skäms ändå för att ta hem gäster till mig, och håller därför dörren stängd i de lägena.

Men som nybliven pojkvän så har jag insett att jag behöver göra något, och att inreda sovrum är inte direkt något som jag gjort tidigare. Tur då att det finns hjälp att få på nätet, för där kan man välja bland mängder av olika sängar, i olika storlekar och utföranden. Jag kommer nog att satsa på en något större säng den här gången, men det viktigaste är att den samtidigt blir en bra inredningsdetalj som höjer sovrummet.

Inspiration till sovrummet

Inspiration till sovrummet

Dock räcker det inte med enbart en säng. Det var ju mitt tidigare problem så jag har även kollat på inredning för hela hemmet på Trademax.se, där det finns mycket fint som man kan ställa i både sovrum och övriga rum. Med lite tid och eftertanke tror jag att det kommer att bli ganska bra till slut, och det kommer inte längre vara några problem att bjuda hem flickvän och vänner till lägenheten. När allt är på plats så tror jag att jag kommer vara riktigt stolt över att visa upp det jag har och jag tror samtidigt att jag kommer att trivas utmärkt i miljön!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *