Om mig & bloggen

Jag är en glad person som älskar livet och allt vad det innehåller. Jag heter Martin Carlsson och kallas Q3. Jag har egentligen inte direkt koll på varför, Q3 kan innebära så mycket och senaste gången som jag hörde begreppet var inom Formel 1. I vilket fall så är det ett namn som har hängt med mig hela livet, och jag har inga problem alls med att kallas Q3, det för ju osökt in tankarna på James Bonds tekniske geni som älskar allt som har med tekniska prylar att göra. För det är precis där som vår likhet kommer in, vår kärlek för det tekniska som finns i vår värld!

Jag slukar allt det som kommer i min väg när det kommer till teknik och tekniska funktioner. Det spelar faktiskt ingen roll om det är väldigt liten kod i ett program eller om det är en stor serverhall, jag förbluffas i princip ständigt över hur mycket nytta som den här tekniken kan göra och faktiskt gör för samhället. Jag att många kanske drar öronen till sig när de hör mig säga att tekniken nyttig för oss, men faktum är att det är sant. Det mesta av det vi har idag, från kärnkraftverk, infrastruktur och börsen till bluetooth, javascript och HTML baseras helt och hållet på tekniska lösningar som ska fungera. För att ha koll och hänga med är det bra att lära sig om teknik och dess influenser.

Men den här bloggen kommer att handla om betydligt mycket mer än enbart teknik. Även jag själv bedömer mig vara en intressant och utåtriktad person som har en och en annan historia att berätta för er. Därför blir det en blogg där också jag som person kommer att komma fram, och tyck vad ni vill om det. Jag anser att det kan vara värdefullt för er att lära känna mannen bakom orden, så ni som inte tycker om det kan helt enkelt scrolla förbi de inläggen och läsa det tekniska. Oavsett av vilken anledning ni läser så är ni alla varmt välkomna till Q3:s blogg, där ni kommer att lära känna mig och den underbara världen av tekniska lösningar!