Jag gick kanske till överdrift…?

Om någonting är värt att göras så är det värt att göras överdrivet. Det är ett bra motto som fler borde hålla sig till, tycker jag. Bättre gå till överdrift än att göra för lite, och det är någonting som jag verkligen har gjort med mitt badrum nu. Det började dock så litet att det knappt var värt att tänka på, men det hela växte, och nu har jag spenderat tonvis med kosing på badrummet. Det hela sprang iväg helt enkelt.

Det började i det lilla
Det började med att jag behövde ett nytt badrumsskåp, då spegeln på det gamla gått sönder, och hänglåsen var rostiga. Inga större problem, jag gick till www.badshop.se för atthitta ett nytt, men när jag väl var där blev jag liksom fast. Jag kollade på lite allt möjligt och insåg till sist att jag ville ha mer än bara ett badrumsskåp. Min toalettstol är inget vidare, och duschkabinen ska vi inte tala om. Så jag började kolla efter en ny toalettstol och hittade en som verkade schysst. Sedan gick jag vidare till duschkabiner.

Men när jag kollade på duschkabiner började jag fundera om det inte faktiskt var ett badkar som jag ville ha? Ett riktigt rejält badkar att ta långa bad i. Snabbt insåg jag att jo, det var nog det jag helst ville ha. Ärligt talat har jag aldrig tyckt speciellt mycket om att duscha. Ett sätt att bli ren helt enkelt. Bad, däremot, det gillar jag. Att liga i ett bad i en timme eller mer är ganska så perfekt, tycker ni inte?

Helt nöjd
Så nu har jag en ny toalettstol, ett nytt badrumsskåp och ett maffigt badkar helt plötsligt i badrummet, fast det egentligen bara var ett skåp jag var ute efter. Jag ångrar dock absolut ingenting utan känner mig riktigt nöjd. Ibland måste man få spendera en massa pengar oplanerat på saker som förhöjer ens livskvalitet.

Har ni någonsin gjort någonting liknande, där något sprungit iväg och blivit större än ni först trodde, men där slutresultatet ändå var precis vad ni ville ha? För det kan ju knappast bara vara jag som fungerar så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *